Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + BOOK
Lurer du på hvor du vil dra, og hvilke ruter du kan velge mellom? Styrmennene ombord SS Vega kjenner hver holme og hvert skjær i Oslofjorden, og veileder deg gjerne. Her har vi samlet en oversikt over våre vakreste stoppesteder og andre bortgjemte juveler i Oslo's skjærgård. Velbekomme!
BÅTTURER PÅ FJORDEN

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

OSLO'S BESTE FJORDTURER
TIL NY NETTSIDE!
Denne siden er under utfasing. Vi ønsker deg velkommen til vår nye nettside seilskuter-oslo.no, der også S/V Legend er tilgjengelig for booking! TIL NY SIDE seilskuter-oslo.no
HVA VIL DU BRUKE FJORDEN TIL?

_________________________________________________

+

+

+

+

BEDRIFTSTURER TRANSPORT DESTINASJONER PRIVATE ARRANGEMENT
FESTMIDDAG I EN LUN VIK I Vestfjorden, utenfor Sandvika og Asker, finner du uttallige små viker og øyer hvor man kan ankre opp. Dette er i charter-sammenheng perfekte lokasjoner for å innta et bedre måltid - før solen synker i havet. Skipperne våre velger alltid en bukt som er tilpasset værforhold og stemning. Kanskje er det til og med varmt nok til å ta et bad?
 + BOOK

 

Reker, loff, sitron og majones - helt enkelt, og helt perfekt som koldtbordrett på fjorden.
Oslofjorden byr på perle etter perle, og utkonkurrerer de fleste landfaste festlokaler!
SIGHTSEEING - fra øy til øy En fjordtur til de mange små øyene i Oslofjorden er vel verdt et besøk. En populær sightseeing-rute går ofte fra Aker brygge til Operahuset, videre til bl.a. Hovedøya. Deretter går fjordturen mot Bleikøya, (evt videre til Langøyene), rundt Gressholmen, og videre forbi Lindøya mot Bygdøy. Ombord våre båter kan man få servert det man måtte ønske av mat og drikke.
 + BOOK

 + VÅRE MENYER

 + PRISER & BETINGELSER

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT SKIPPER ÅKE LINDHOLM EPOST: ake@ssvega.no TLF: 91548323
VEGA SAILING AS Postboks 75. 3478 Nærsnes. Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS ADRESSE
WEBDESIGN OG FOTO : www.fotograf-drobak.no