PASSASJERER

98

65

52

 MAKS.      UTE        INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!

OPPLEV FJORDEN:

SIGHTSEEING!

6700,-

pr. time

Eks. mva

Med sine utallige øyer, holmer og skjær, er Oslofjorden en perle. Bli med på skipperens egen favoritt-rute, eller skreddersy turen sammen med lokalkjente sjøfolk!

 

Oslofjorden byr på et levende kystlandskap av fargerike sommerhus, yrende båtliv og rikfoldige nettverk av øyer og holmer. Så hvorfor ikke invitere til en flytende reise, der man ser by og kystlinje fra sjøsiden?

 

Destinasjon og reise

S/S Vega seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap. Vi tilbyr både faste ruter og skreddersydde turer, der skipperen stiller sin lokalkunnskap til rådighet. Kanskje ønsker dere et innslag av teambuilding, med krasjkurs i seiling? I så fall setter vi gjerne seil sammen med dere!

 

Servering og service

Passasjerene kan bestille middag fra vår dyktige catering-partner dersom dette er ønskelig. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden.

Sightseeing

Praktisk info:

 

Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann.

 

Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com