+ SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING

PASSASJERER

98
65
52
 MAKS. UTE INNE

ANBEFALT TID

3 - 5 timer.

+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Gli forbi holmer og øyer i Oslofjorden, og se byen fra sjøsiden!

OPPLEV FJORDEN:

SIGHTSEEING!

 + BOOK
8700,- pr. time

Eks. mva

Med sine utallige øyer, holmer og skjær, er Oslofjorden en perle. Opplev skipperens favoritt-tur, eller stak ut ruten sammen med lommekjente sjøfolk! Vi seiler både korte- og lengre turer med bedrifter og private selskap, og tilbyr både faste ruter og skreddersydde turer der arrangøren selv bestemmer trasèen i samråd med skipper. Kanskje ønsker dere et innslag av teambuilding, med krasjkurs i seiling? I så fall setter vi gjerne seil sammen med dere! Servering og service Passasjerene kan bestille middag fra vår dyktige catering-partner dersom dette er ønskelig. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Vi har først og fremst indre Oslofjord som dekningsområde, men seiler også turer i andre deler av fjorden. Sightseeing i Oslo

SS Vega gjør firmafesten til en reise ombord flytende festlokaler!

Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

 + MAT-MENY
 + DRIKKE-MENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com