TIL NY SIDE seilskuter-oslo.no
 + SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING
PASSASJERER
18
 MAKS.
+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!

Leie en seilskute for tur med overnatting?
SEILTUR MED OVERNATTING
 + BOOK
Dra ut på lengre teambuilding / representasjonstokt / ekspedisjon langs kysten av Norge. Organisasjoner, bedrifter og private grupper kan leie skuta til lengre turer med overnatting i ulike havner. Her kan man i stor grad skreddersy rute, program og varighet selv - i samråd med mannskapet. Hvis det er ønskelig, legger vi inn stopp i koselige havner underveis, der man kan tilrettelegge for aktivitet eller måltider. Passasjerer og funksjonalitet Vi har i alt 18 sengeplasser, en funksjonell bysse, og to flotte salonger som man kan oppholde seg i. Akterdekket vårt er romslig, og perfekt for de som vil nyte utsikten og vind i håret. Skuta har ellers plass til 40 besøkende passasjerer på dag- og kveldstid. Lære å seile? Vil dere lære å seile en skute? Vi stiller med et kyndig mannskap som har lang erfaring med opplæring og kurs i seiling for nybegynnere. Et supert teambuilding- prosjekt som aktiviserer og engasjerer! Ta gjerne kontakt for et gunstig prisoverslag.
TIL NY NETTSIDE!
Denne siden er under utfasing. Vi ønsker deg velkommen til vår nye nettside seilskuter-oslo.no, der også S/V Legend er tilgjengelig for booking!
S/S Vega på tokt med NRK og Hold Norge Rent: Våren 2018 skal skuta reise på turnè langs kysten av Norge sammen med Hold Norge rent. Skuta blir da brukt som kulisse for direktesendte TV-sendinger, og huser et stort apparat av deltagere og ansatte. Her kan du se oppvarmingen til sendingene.
 + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

Vegas langturer

2016-2019

Se bilder og les mer om våre miljøseilaser, samt langturen fra Oslo til Karibia og tilbake igjen!

LES OM MILJØSEILASEN 2019 LES OM VEGA VOYAGE
KONTAKT SKIPPER ÅKE LINDHOLM EPOST: ake@ssvega.no TLF: 91548323
ADRESSE VEGA SAILING AS Postboks 75. 3478 Nærsnes. Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS
WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com