Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!

COVID-19 retningslinjer for

firmafest/sommerfest/

chartertur på sjøen

 

Tør du endelig å planlegge årets sommerfest - og lurer på hvordan du bør gå frem med tanke på COVID-19/Corona? Her er smittevernsreglene for årets firmafest til sjøs.

Og husk: kanskje har FHI betydelig lettet på tiltakene når du og kollegaene dine endelig kan samles?

 

Under pandemien står smittevern i forsetet ombord S/S Vega- i alle ledd av reisen. Passasjertallet reduseres fra 98 til 42, og både på akterdekk og i salongene inne dekkes det til fest med en meters avstand mellom gjestene. Det forventes at håndsprit brukes, og at man bruker munnbind der man ikke kan holde en meters avstand. Både servering og bardrift er tilpasset de til enhver tid gjeldende regler og råd fra Folkehelseinstituttet.
 

Fleksibel kansellering

Hos oss trenger du ikke være redd for å booke en tur som kan bli rammet av nye innstramminger. Vi opererer med rause og fleksible kanselleringsvilkår. Dersom turen ikke kan gjennomføres som konsekvens av en endring i smittesituasjonen, vil dere umiddelbart få tilbud om å finne en ny dato.

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

 
Skipper ombord SS Vega, Oslo, Oslofjorden

Kaptein: MARTIN LINDHOLM

TLF. 930 86 275

Mail: martin@ssvega.no

Kaptein ombord SS Vega, Oslo, Oslofjorden

KAPTEIN: ÅKE LINDHOLM

Tlf. 915 48 323

Mail: ake@ssvega.no

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com