Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MENY: 
MIDDAG, DESSERT & SNACKS SS Vega serverer mat og drikke fra et av Oslo's beste cateringfirmaer.
Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!
 + PRISER & BETINGELSER
 + VÅRE TURER
 + BOOK

Pris er:

 pr. pers

eks. mva

FORRETT Jordbær, 149,- Friske jordbær serveres i boller Grønnsaksanretning, 119,- Grønnsaker med 3 typer dipp Fruktanretning, 119,- Assorterte frukt anrettet på fat LUNSJ Fingermat Meny, Velg mellom: 4 sorter: 280,- 6 sorter: 380,- og 8 sorter: 480kr Kyllingspyd, Kuro, Våruller m/and, blini servert med brie og mangochutney, miniburgere, spekemat, varmrøket laks, marinerte oliven og focaccia & aioli. Allergener: Sennep, selleri, skalldyr, bløtdyr, egg, gluten, fisk og soya. snitter, 229,- Tre snitter per person, Håndpillede reker med majones, røket laks med eggerøre og roastbiff med remulade. wraps, 199,- Velg mellom: Pulled pork, Kylling wraps, Lakse wraps og Vegetar wraps Allergener: gluten, melk, egg, sesamfrø og fisk Reker à la lunsj, 229,- 350 g. upillede, saftige reker m/majones, sitron, brød og smør Allergener: egg, Gluten og Melk Lunsjbuffet Exclusive, 445,- Røket laks med eggerøre, marinert skampi, urtestekt kyllingfilet, Roastbiff, Pastasalat med snøkrabbe, salat, tomatsalat, potetsalat, dressinger og sauser, brød, aioli og smør. Allergener: egg, gluten, melk, nøtter, sennep, sitronsyre, sesamfrø fisk, bløtdyr og skalldyr. GRILL- & VARME RETTER Grillmeny en, 465,- Urtemarinert kyllingbryst med Gresk salat, solbakte poteter og kremet soppsaus. Allergener: Melk, selleri og sennep. Grillmeny to, 485,- Grillet 5 spice marinert kyllinglår uten ben, Glasert med akasia honning, toppet med frisk mynte og serveres med ris. Allergener: Hvetemelsproteiner. Grillmeny tre, 549,- Bresert tynnribbe marinert i 5 spice og hvitløk i 3 dager, langtidskokt i 15 timer og toppet med sesam, syltet rødløk og ton ton saus. serveres med aioli og holtefjell vendte små poteter og salat. Allergener: Sesamfrø, egg, melk, sennep, selleri, hvetemeilproteiner og soya. grillmeny fire, 690,- Helstekt entrecote, marinert beinfrie kyllinglår, Helsfyr pølse, sommersalat, Tomatsalat, Aioli og holtefjell vendte små poteter med vårløk, crème fraiche, bbq-saus, serveres med taziki, focaccia og aioli. Allergener: Sennep, selleri, melk, egg og hvete. Gryterett, 349,- - Viltgryte med ris, salat, baguetter og smør - Biff Stroganoff gryte med ris, salat, baguetter og smør - Coq au vin med sopp, sjalottløk og hjemmelagd potetpurè - Meksikansk bønnegryte. (vegetar) Allergener: gluten, melk, sennep og selleri. KOLDTBORD Rekeaften, 329,- 500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, aioli sitron, fersk dill og loff Allergener: egg, Gluten og Melk Havets Fristelser, 569,- Hvitløks matinert scampi, hel kreps i dill, marinerte krepsehaler, skagensalat, reker med skall, varmrøket laks, pastasalat med skalldyr, krabbeklør, sommersalat, potetsalat, majones aioli, tzatziki brød og focaccia Allergener: Gluten, Melk, Nøtter, sitronsyre og sesamfrø, fisk, skalldyr, bløtdyr, sennep, selleri og egg Seafood de lux, 628,- Ferske hånd pillede reker, hvitløks marinert scampi, krabbeskjell med sitron, skaldyrsalat med kreps, reker, mango, advokado, chilli & fersk korriander, varmrøket krydderlaks, røkelaks med grønn aspares, pesto, rømme, majones, smør, brød og focaccia Allergener: Gluten, Melk, Nøtter, sitronsyre, sesamfrø, fisk, skalldyr, hvete og egg. Spekemat bufet, 545,- Spekeskinke, fenalår, Italiensk salami, morrpølse, capers med stilk, potetsalat, flatbrød, rømme, eggerøre, sommersalat, ost og kjeks. Allergener: egg, gluten, melk, sesamfrø- Koldtbord Executive, 595,- Varm fiskesuppe, karbonader med løk, røket laks med eggerøre, spekemat, byggrynsalat, sennepsmarinert skinke med coleslaw, salat, roastbiff, potetsalat, dressinger, brød, focaccia, aioli og smør. Allergener: egg, Gluten, Melk, Nøtter, Sennep, sesamfrø, fisk, skalldyr TAPAS, 589,- Steamed buns med pulled duck Allergener: hvetemel, soya, selleri, sennep, peanøtter , nøtter Kyllingbryst med guacamole og granat eple Allergener: Melk Spanske kjøttboller med tomatsaus Allergener: selleri Nudel salat med scampi og sesam Allergener: Egg, hvete, sesam, soya og skaldyr Sashimi servers med ponzusaus Allergener: fisk, gluten, hvete, soya og sesamfrø Ovnsbakte småpoteter med aioli fra Holtefjell Allergener: egg, Melk , sulfit , sennep Ostefat Allergener: Melk Tomat salat Blandet grønn salat Allergener: melk Aioli Allergener: egg, sennep, sulfit Tzaziki Allergener: melk Focaccia Allergener: hvete
DESSERT Friske jordbær kr. 149,- med fløte og sukker dessert mix kr. 189,- Brownie, gulrotkake, makroner og sjokolade Allergener: egg, gluten, melk og nøtter Kringle kr. 79,- med eple eller makronfyll Allergener: egg, korn, melk og nøtter skuksessterte kr. 99,- Allergener: egg, melk og nøtter Brownie kr 79,- Allergener: egg, gluten, melk og nøtter Ostekake 99,- med jordbærsmak Kaffe med påfyll kr. 45,- med melk og sukker SNACKS snacks hele turen, kr. 75,- Forskjellige typer potetgull, saltstenger og peanøtter Snacks før eller etter hovedrett, kr. 55,- Forskjellige typer potetgull, saltstenger og peanøtter
Alle priser er Per person og eksklusive mva. VEGETARISKE ALTERNATIVER paella kr. 329,- Vegetarisk paella med vårløk, chilli, tomat og frisk korriander
 + DRIKKEMENY
 + PRISER & BETINGELSER
 + VÅRE TURER
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT

BESØKSADRESSE

VEGA SAILING AS

Akershusstranda 11, 0150 Oslo

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com