TIL NY SIDE seilskuter-oslo.no
 + SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING
PASSASJERER
98
65
52
 MAKS. UTE INNE
ANBEFALT TID 3 - 5 timer.
+ KONTAKT OG BOOKING
Praktisk info: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2 eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen), dersom dette er ønskelig fra kundens side. Deretter seiler utover i fjorden etter kundens ønske, gjerne i samråd med dagens styrmann. Kunden står ellers fritt til å velge hva de ønsker å bruke båten til. Enten det er arrangement, dykketurer, transport eller bare en hyggelig sammenkomst på fjorden. Etterhvert letter vi anker og seiler videre,og avslutter turen der vi startet. Anbefalt lengde er minimum 5 timer.
 + MAT-MENY

fjordtur, fjordcruise, fjordcharter, charter.

 + DRIKKE-MENY  + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Festmiddag i det fri!
Denne siden er under utfasing. Vi ønsker deg velkommen til vår nye nettside seilskuter-oslo.no, der også S/V Legend er tilgjengelig for booking!
TIL NY NETTSIDE!
Gjør skuta klar til fest med personlig pynt, og dra ut på fjorden med venner og kjære!
festmiddag på OSLOFJORDEN
 + BOOK
Nyt en deilig middag i nydelige kystomgivelser! Reisen dit blir også en perfekt forrett. Den 100 år gamle seilskuta S/S Vega har 15 års fartstid med båtcharter på Oslofjorden. Vi inviterer bedrifter og private selskap med på både korte- og lengre turer sammen med oss. Noen foretrekker klassiske ruter gjennom fjordlandskapet, designet av kyndige, lokalkjente skippere. Andre ønsker gjerne alternative trasè-forslag, som skreddersys i samarbeid med båtfører. Vi seiler først og fremst i Oslofjorden, men kan også leies for turer i tilsluttende kystbyer og bygder. Severing og service Velg nydelig mat fra en mangfoldig og spennende meny, servert av et av Oslos beste catering-selskaper. Maten bookes på forhånd. I baren finner dere et hyggelig utvalg drikkevarer og snacks. Teambuilding / lære å seile? Vi holder gjerne krasjkurs i hvordan man setter seil! Slik kan legge opp til en aktiviserende tur, med innslag av teambuilding.

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT SKIPPER ÅKE LINDHOLM EPOST: ake@ssvega.no TLF: 91548323
ADRESSE VEGA SAILING AS Postboks 75. 3478 Nærsnes. Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS
WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com