TIL NY SIDE seilskuter-oslo.no
 + SOMMERFEST
 + REPRESENTASJON
 + SIGHTSEEING
 + BLÅTUR
 + UTDRIKNINGSLAG
 + BRYLLUP
 + TRANSPORT
 + ASKESPREDNING
Gjør bryllupet, dåpen eller konfirmasjonen til en reise i vakker skjærgårdsidyll! Kanskje går selskapet i land på en av fjordens mange øyer, eller en dukkert i det blå? Hvorfor være stasjonært på ett sted, når du booke flytende festlokaler? Bryllup på S/S Vega byr på Oslos flotteste utsikt, nydelig mat, drikke i baren, og skreddersydd planlegging for å sikre at brudeparet får ønskene sine oppfylt. Planlegging og gjennomføring Dere bestemmer selv hvor dere vil seile, og hvor dere vil legge til. Festen kan gjerne bli en reise mellom holmer og skjær, der dere kanskje også går i land på en stille øy, for så å bli med videre til neste stoppested. Våre skippere er lommekjente i Oslofjorden, og kan hjelpe dere med å finne den optimale ruten.
PASSASJERER
98
65
52
 MAKS. UTE INNE
ANBEFALT TID 3 - 5 timer.
+ KONTAKT OG BOOKING

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Les mer!
Denne siden er under utfasing. Vi ønsker deg velkommen til vår nye nettside seilskuter-oslo.no, der også S/V Legend er tilgjengelig for booking!
TIL NY NETTSIDE!
Gjør ditt private arrangement til en reise fra øy til øy!
HØYTIDELIG FEST PÅ FJORDEN!
 + BOOK
Inviter gjestene på en "bryllupsreise"!

selskapslokaler, bryllup, konfirmasjon

PRAKTISK INFO: Vi starter ofte på Rådhusbrygge 2, eller på Rivierkaia (bryggen rett ved Operaen) og seiler utover i fjorden etter kundens ønske. Her står kunden også fritt til å foreslå andre start- og stoppesteder.
 + MAT-MENY  + DRIKKE-MENY  + PRISER & BETINGELSER
 + KONTAKT
 + BOOK

Christian Radich

Statsraad Lehmkuhl

Sørlandet

KONTAKT SKIPPER ÅKE LINDHOLM EPOST: ake@ssvega.no TLF: 91548323
ADRESSE VEGA SAILING AS Postboks 75. 3478 Nærsnes. Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS
WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com