Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

PRISER

SEILSKUTEN VEGA -

OG vi som jobber ombord!

Seilskuten S/S Vega har lange tradisjoner for chartervirksomhet. Det hele startet med hvalsafari i Lofoten.

 

Med over 15 år som charter-skute i alle byer langs Oslofjorden, har mannskapet på S/S Vega lang erfaring. Dette innebærer naturligvis at vi etterhvert har blitt lommekjent i Oslofjorden, og vet hvilken fjord-trasè som passer best med vær, vind og stemning ombord.

I tillegg er vi klar over at god service og utsøkt mat spiller sentrale roller for å skape en vellykket tur.

 

Skuten har i de siste årene spesialisert seg på at bedrifter og private grupper kommer ombord for å nyte skjærgården fra sjøsiden. Og når vi kruser forbi holmer og skjær på vei til festmiddag i en lun vik, er det viktig for oss at både sikkerhet og service er på topp. Båtens dyktige catering-partner er sentrale for å sikre et kulinarisk tilsnitt til turen.

OM SS VEGA

SERTIFISERING:

S/S Vega er som eneste fartøy i sin størrelse sertifisert i fartsområde ”liten kystfart” - noe som gjør at hun kan seile hele 20 nautiske mil fra kysten. Fartøyet har alt som kreves av utstyr og redningsutstyr og at det tilfredsstiller kravene til Sjøfartsdirektoratet.

 

HISTORIE:

S/S Vega ble bygget på Ring Andersens verft i Danmark i 1908. Hun var en ”Baltic Trader” som i alle år gikk i fraktefart på Svenskekysten. Hun er bygget i stål og regnes som ett av de mest solide fartøy i Norge. Etter ombyggingen i 1999 fremstår Vega i dag som en flott skute med svært gode seilegenskaper og gode fasiliteter for charterturer.

SOLID SKUTE

S/S Vega (1908) tilfredsstiller Sjøfartsdirektoratets krav til utstyr og redningsutstyr. Farøyet regnes som ett av mest solide i sin klasse i Norge. Fra april til november holdes det daglig livbergningskurs om bord for alle niendeklassingene i Oslo.

VÅR KAPASITET

98

65

52

 MAKS.      UTE        INNE

Kontakt S/S Vega, Oslo
Kontakt S/S Vega, Oslo

SKIPPER: MARTIN LINDHOLM

KAPTEIN: ÅKE LINDHOLM

 Vi har festlokaler for enhver anledning.

Leie flytende selskapslokaler?

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com