Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MENY: 
MIDDAG, DESSERT & SNACKS SS Vega serverer mat og drikke fra et av Oslo's beste cateringfirmaer.

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

Pris pr. pers

eksl. mva

FORRETT

 

Jordbær, 59,-

Friske jordbær serveres i boller

 

Grønnsaksanretning, 89,-

Grønnsaker med 3 typer dipp

 

Fruktanretning, 89,-

Assorterte frukt anrettet på fat

 

 

LUNSJ

 

Snitter / Canapes, 115,-

 

Røkelaks, roastbeef og fransk ost

- 3 stk pr person

 

Reker à la lunsj, 195,-

 

350 g. upillede, saftige reker

m/majones, sitron, brød og smør

 

Bruchetta, 120,-

 

Valgfritt fyll 3 stk. pr. person: Urtemarinerte reker, pepperlaks og kremet spinat, marinert scampi, Coppaskinke m/høvlet parmesan eller Cajenneskinke m/Coleslow

 

Lunsjbuffet Exclusive, 290,-

 

Røket Drammenslaks med eggerøre fra fritt gående høns, pestomarinet ørret, kamskjell salat med chili, pastasalat med saltpotet bønner dill og hvitløk, urtestekt kylling filet, roastbiff med potetsalat, aspargessalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør.

 

 

 

GRILL- & VARME RETTER

 

Grillmeny 1, 360,-

Urtemarinert lammelår med sommersalat, valgfri potet, lammesjy sommersalat, dressing, baguetter og smør.

 

Grillmeny 2, 360,-

Bayermarinert svinenakke med vestfoldsalat, kryddersmør, sennepsaus, urtestekte poteter, baugetter og smør.

 

Grillmeny 3, 380,-

Helstekt entrecote, rødvinsmarinert kyllinglår, ølpølse, sommersalat, BBQ-saus, bakt potet, dressinger, focaccia og aioli.

 

Kyllinglår, 245,-

1/2 kylling med ris eller salat og dressing

 

Ovnsbakt laks, 280,-

Laks, agurksalat, dillsaus og kokte poteter

 

Gryterett, 255,-

 

- Rådyrgryte med ris, salat, baguetter og smør.

- Stroganoffgryte med ris, salat, baguetter og smør.

- Kyllinggryte med tilbehør

 

 

 

SUSHI &

VARM TAPAS

 

Kr 489 per pers.

 

Velg 6 biter sushi og 4 typer varm tapas

fra følgende meny:

 

Sushi:

 

- Flambert laks teriyaki. 6 stk.

- Agurk- og avacadorull, grillet laks, teriyaki og majones

- Laks Nigiri. 6 Stk.

- Scampi Maki. 6. Stk.

- Marinert scampi, avocado.

- California Maki 6 Stk.

- Crabstick, avocado, kremost.

 

Varm tapas:

 

- Vårruller med kylling.

- Spanske kjøttboller i basilikum

- Råstekte poteter med urter.

- Kyllingklubber i BBQ. saus.

- Marinerte oliven

- Aioli, Chillimajones

- Focacciabrød med oliven, løk og soltørkede tomater.

KOLDTBORD

 

Rekeaften, 268,-

 

500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, sitron og brød

 

Havets Fristelser, 395,-

 

Hvitløksmarinert scampi, hel kreps i dill, marinerte krepsehaler, skagensalat, reker med skall, hvitvinsdampet blåskjell, pastasalat med skaldyr.

 

Pestomarinert ørretfilet, sommersalat med friske krydder urter og sesongens garnityr,3 typer sommer dressinger, de lux brød og foraccini.

 

Seafood de lux, 445,-

 

Ferske håndpillede reker, hvitløksmarinert scampi, ½ hummer med sitron, skalldyrsalat med blåskjell, kreps, reker, hjerteskjell og grønnskjell.

 

Varmrøkt krydderlaks, røkelaks med grønn asparges, pastasalat med skalldyr, krepsehaler i dill, eggerøre, sommersalat med friske krydderurter og sesongens garnityr, 3 typer sommer dressing, de lux brød og focaccia.

 

Spekemat (Fjellsmak) fra Hardangervidda, 579,-

 

Fenalår, røket elg, røket hjort, fjellsnabben, morrpølse av viltkjøtt og lam saltet/røkt lammelår,

flatbrød, rømme, eggerøre, salat, fjellpotetsalat, focaccia og smør.

 

Spekemat fra Vestfold, 359,-

 

Spekeskinke, fenalår, morrpølse, røket dyrekjøtt, urtemarinert lammelår, vestfoldpølse,

flatbrød, rømme, eggerøre, sommersalat, fløtegratinerte poteter, focaccia og smør.

 

Koldtbord Executive, 419,-

 

Røket Drammenslaks med eggerøre fra frittgående høner, pestomarinert ørret, varmrøkt laks.

 

Urtemarinert lammelår, saunaskinke med coleslawsalat, roastbiff med potetsalat, aspargessalat, waldorfsalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør.

 

Neptuns Skattkammer, 565,-

 

Varmrøkt pepperlaks, kamskjellsalat med chili, fersk hummer, krabbeklør, reker, chilimarinerte scampi, hvitvinsdampede blåskjell, hel kreps.

 

Pastasalat, grønne asparges, sommersalat, tre typer dressing, majones, sitron, brød og smør.

 

 

 

TAPAS

 

Varme ingredienser, kr. 465,-

 

Kjøttboller i krydret tomatsalsa, urteristede kyllingklubber, pannestekt chorizo m/ristede grønnsaker. Marinerte scampi, Jalapenos-stekt okse i smørbad. Ass. dipper og aioli, ass. nystekt brød og smør

 

Kalde ingredienser, kr. 465,-

 

Canapè m/kongekrabbesalat. Fylt paprika m/feta, Couscous salat m/marinerte grønnsaker. Pepper pecorino, parmaskinke, chorizo og italiensk salami. Marinerte oliven.

DESSERT

 

Friske jordbær kr. 95,-

med fløte og sukker

 

Skogsbærkake kr. 70,-

med friske bær, porsjonert

 

Kringle kr. 55,-

med eple eller makronfyll

 

Frukttartelett kr. 60,-

med vaniljekrem

 

Brownie kr 45,-

med vaniljekrem

 

Kaffe med påfyll kr. 32,-

med melk og sukker

 

 

SNACKS

 

Snacks hele turen,  kr. 70,-

 

Snacks før eller etter hovedrett, kr. 45,-

 

Alle priser er eksklusive mva.

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com