Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MENY: 
MIDDAG, DESSERT & SNACKS SS Vega serverer mat og drikke fra et av Oslo's beste cateringfirmaer.

Ha sommerfesten ombord på seilskuta SS Vega! Båttur på Oslofjorden, bedriftsarrangement, festlokaler, spesielle anledninger. Book en seilskute!

MAT-

MENY

pris pr. pers

FORRETT

 

Jordbær kr. 59,-

Friske jordbær serveres i boller

 

Grønnsaksanretning kr. 89,-

Grønnsaker med 3 typer dipp

 

Fruktanretning kr. 89,-

Assorterte frukt anrettet på fat

 

 

LUNSJ

 

Snitter / Canapes

kr.115,-

Røkelaks, roastbeef og fransk ost - 3 stk pr person

 

Reker à la lunsj

kr. 195,-

350 g. upillede saftige reker m/majones, sitron, brød og smør

 

Bruchetta

kr.120,-

Valgfritt fyll 3 stk. pr. person: Urtemarinerte reker, pepperlaks og kremet spinat, marinert scampi, Coppaskinke m/høvlet parmesan eller Cajenneskinke m/Coleslow

 

Lunsjbuffet Exclusive kr.290,-

Røket Drammens laks med eggerøre fra fritt gående høns, pesto marinet ørret, kamskjell salat med chili, pasta salat med saltpotet bønner dill og hvitløk, urtestekt kylling filet,

Roastbiff med potetsalat, asparges salat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør.

 

 

SUSHI &

VARM TAPAS

 

Kr 489 per pers.

 

Velg 6 biter sushi og 4 typer varm tapas fra følgende meny:

 

Sushi:

 

- Flambert laks teriyaki. 6 stk.

Agurk og avacado rull, grillet laks, teriyaki og majones

 

- Laks Nigiri. 6 Stk.

 

- Scampi Maki. 6. Stk.

Marinert scampi, avocado.

 

- California Maki 6 Stk.

Crabstick, avocado, kremost.

 

 

Varm tapas:

 

- Vårruller med kylling.

 

- Spanske kjøttboller i basilikum

 

- Råstekte poteter med urter.

 

- Kyllingklubber i BBQ. saus.

 

- Marinerte oliven

 

- Aioli, Chillimajones

 

Focaccia brød med oliven, løk og soltørkede tomater.

KOLDTBORD

 

Rekeaften kr. 268,-

500 g. upillede saftige og friske reker m/majones, sitron og brød

 

Havets Fristelser kr. 395,-

Hvitløks matinert scampi, hel kreps i dill, marinerte krepsehaler, skagensalat, reker med skall, hvitvins dampet blåskjell, pastasalat med skaldyr, pestomarinert ørretfilet, sommersalat med friske krydder urter og sesongens garnityr,3 typer sommer dressinger, de lux brød og foraccini.

 

Seafood de lux  kr. 445,-

Ferske hånd pillede reker, hvitløks marinert scampi, ½ hummer med sitron, skaldyrsalat med blåskjell, kreps ,reker, hjerteskjell og grønnskjell, varm røket krydderlaks, røkelaks med grønn asparges, pastasalat med skalldyr, krepsehaler i dill, eggerøre, sommersalat med friske krydderurter og sesongens garnityr, 3 typer sommer dressing, de lux brød og focaccia.

 

 

Spekemat (Fjellsmak) fra Hardangervidda. kr.579,-

 

Fenalår, røket elg, røket hjort, fjellsnabben, morrpølse av viltkjøtt og lam saltet/røket lammelår

Flatbrød, rømme, eggerøre, salat, fjell potetsalat, focaccia og smør

 

 

Spekemat fra Vestfold. kr.359,-

Spekeskinke, fenalår, morrpølse, røket dyrekjøtt, urte marinert lammelår, vestfold pølse.

Flatbrød, rømme, eggerøre, sommersalat, fløtegratinert poteter, focaccia og smør

 

 

Koldtbord Executive kr.419,-

Røket Drammens laks med eggerøre fra fritt gående høner, pesto marinert ørret, varm røket laks, urtemarinert lammelår, saunaskinke med coleslaw salat

Roastbiff med potetsalat, asparges salat, waldorfsalat, olivenbrød, focaccia, aioli og smør

 

 

Neptuns Skattkammer kr.565,-

Varmrøket pepperlaks, kamskjell salat med chili, fersk hummer, krabbeklør, reker, chili mariner scampi, hvitvins dampede blåskjell, hel kreps, pastasalat, grønne asparges, sommersalat, tre typer dressing, majones, sitron, brød og smør

 

 

 

 

TAPAS

 

Varme ingredienser

kr. 465,-

 

Kjøttboller i krydret tomatsalsa, urteristede kyllingklubber,

pannestekt chorizo m/ristede grønnsaker. Marinerte scampi, Jalapenos-stekt okse i mørbrad. Ass. dipper og aioli, ass. nystekt brød og smør

 

Kalde ingredienser

kr. 465,-

 

Canapè m/kongekrabbesalat. Fylt paprika m/feta, Couscous salat m/marinerte grønnsaker. Pepper pecorino, parmaskinke, chorizo og italiensk salami. Marinerte oliven.

GRILL- & VARME RETTER

 

Grillmeny 1 kr. 360,-

Urtemarinert lammelår med sommersalat, valgfri potet, lammesjy sommersalat, dressing, baguetter og smør.

 

Grillmeny 2 kr. 360,-

Bayer marinert svinenakke med vestfold salat, kryddersmør, sennepsaus, urte stekte poteter, baugetter og smør.

 

Grillmeny 3 kr. 380,-

Helstekt entrecote, rødvins marinert kyllinglår, ølpølse, sommersalat, BBQ-saus, bakt potet, dressinger focaccia og aioli.

 

Kyllinglår kr.245,-

1/2 kylling med ris eller salat og dressing

 

Ovnsbakt laks kr.280,-

Laks, agurksalat, dillsaus og kokte poteter

 

Gryterett  kr.255,-

- Rådyrgryte med ris, salat, baguetter og smør.

- Stroganoff gryte med ris, salat, baguetter og smør.

- Kylling-gryte med tilbehør

 

 

DESSERT

 

Friske jordbær kr. 95,-

med fløte og sukker

 

Skogsbærkake kr. 70,-

med friske bær, porsjonert

 

Kringle kr. 55,-

med eple eller makronfyll

 

Frukttartelett kr. 60,-

med vaniljkrem

 

Brownie kr 45,-

med vaniljkrem

 

Kaffe med påfyll kr. 32,-

med melk og sukker

 

 

SNACKS

 

Snacks hele turen  kr. 70,-

 

Snacks før eller etter hovedrett

kr. 45,-

 

Alle priser er eksklusive mva.

VEGA SAILING AS

Postboks 75. 3478 Nærsnes.

Copyright 2015 SS Vega / Vega Sailing AS

KONTAKT

ADRESSE

SKIPPER ÅKE LINDHOLM

EPOST: ake@ssvega.no

TLF: 91548323

WEBDESIGN OG FOTO : www.irisengen.com